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Somos una familia de cinco miembros que dempués d’una busca de “daqué distintu “, decidimos nel iviernu de 2007 adquirir la citada finca poles posibilidaes que nos apurría para l’esfrute y pola guapura del so valle que dende’l primer momentu cautivónos.
Somos una familia de cinco miembros que dempués d’una busca de “daqué distintu “, decidimos nel iviernu de 2007 adquirir la citada finca poles posibilidaes que nos apurría para l’esfrute y pola guapura del so valle que dende’l primer momentu cautivónos.
El curiosu del Valle llevónos a pensar cómo valorizarlo, dende los primeros momentos, apostamos por potenciar el desenvolvimientu del cultivu de los productos autóctonos y collo provocar una llamada d’atención, n’otres persones, moces especialmente, y amosar qu’hai esperanza y futuru nel campu asturiano.
La mayoría de les parceles del Valle dedicar a pacional y cultivu de maíz para l’alimentu del ganáu.
Nun teníamos tradición como llabradores, si quiciabes, los nuesos güelos per parte paterna, cola so pequena güerta en Miyares (Piloña), yera tolo que teníamos como bagaxe.
El porqué del entamu del plantíu con fabas, como asocede en munches ocasiones, foi un pocu frutu de munches coincidencies, la primera la Familia Cueto que cola so esperiencia y plantíu d’Argüelles apurríanos conocencia; la segunda, los conseyos, ayuda y ganes de la directora técnica del Conseyu Regulador de la Faba, Soledá y la sapiencia de Tinu, toos ellos contribuyeron, por que la primera de les colleches fuera un ésitu na seronda de 2009.
FINCA EL RIBEIRO
Somos una familia uvieina que tres una llarga y enriquecedora busca a lo llargo y anchu de too el Principáu, nel iviernu 2007, afaya esta paraxa y toma la decisión d’adquirir la Finca El Ribeiro.
FINCA EL RIBEIRO
Somos una familia uvieina que tres una llarga y enriquecedora busca a lo llargo y anchu de too el Principáu, nel iviernu 2007, afaya esta paraxa y toma la decisión d’adquirir la Finca El Ribeiro.
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